Bondscoach

Hoe nu verder?

Advertisements

In principe kun je het niemand aandoen om nu bondscoach te worden. Op dit moment is dat een trainerskerkhof. Je kunt nu beter iemand aanstellen, wiens carrière niet meer beschadigt kan worden. Een senior … eentje die verstand van zaken heeft. Eentje die de KNVB een handje kan helpen. En ja sorry, maar daar is eigenlijk maar 1 gegadigde voor. Dat is Wim Jansen.

Wim Jansen heeft alles al gedaan en zit op één lijn met Cruyff. De KNVB is toch aan het hervormen. Dan kan Brard die Jelle Goes vervangen. En Gerbrands hoofd directeur. Wim Jonk technisch directeur. Dan kan Jonk samen met Brard alles regelen qua opleidingen etc.

Maar begin eens met Wim Jansen, die is slim genoeg om dat zooitje ongeregeld wat er nu zit bij de KNVB, weg te werken. Laat Hans eens nadenken over zijn onhoudbare positie. En beseffen, dat het bijna klaar is. Denk aan de EK finale. Die penalty en die vinger naar het oog … Ik heb jullie wel door. Jullie gaan alleen mij de schuld geven…

Beste Hans, laat ze lekker allemaal verzuipen. Net als die penalty, die jezelf veroorzaakt had. Ook nu kun je de boel nog tegen houden. Gooi alle vuil was in de media. Maak schoon schip bij de KNVB en redt het Nederlandse voetbal nog 1 keer. Gooi alle ellende maar in de media! Klaar ermee.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s