Ajax feyenoord

Nou … Lekker dan. Een half elftal in de ziekenboeg. Ik vond het knap dat geen speler of trainer van Feyenoord daarover begon. 

Ajax verspeelde punten bij Exceksior en dat lag aan het kunstgras. Ajax heeft het zwaar in april vlgs jankerd Bosz.
De Feyenoorders hoorde je gisteren niet over die aansteker … Kuipers … die 6 geblesseerden. Mocht die aansteker in de Kuip gegooid zijn tegen Veltman … dan was de wereld te klein geweest vlgs de media.
Hoeveel keer heeft Feyenoord geel gekregen? 8x? Jaja. Dat zal straks wel weer een paar schoringen opleveren. Of Ajax krijgt nog meer penalty’s mee.
En dan toch nog de schaal naar Rotterdam halen … ondanks alles … Lekker hoor.Ik kan mij nog wel herinneren dat Onane een tikje kreeg tegen Groningen. De wereld was te klein. De media had het er die woensdag erna, nog over. Als scheids kun je beter voor Ajax fluiten, dan hoor je niemand meer daarover. Lekker makkelijk. Welnee, Klaassen, Schöne en Ziyech deden niks. Sanchez is het lieverdje van de klas. Klasse gefloten Kuipers. De media heeft het nergens meer over.

Ik zag een zwart wit foto op Twitter. Van een spandoek in de Kuip. Met daarop de tekst : De KNVB helpt Ajax. Dat zal wel geen toeval zijn. Zolang is dit dus al gaande. Ik zou Kramer als nog schorsen … Gewoon omdat het kan. En hij heeft geen geel gekregen. Aanklager … grijp je kans.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s