Tete.

Ach, laat ik de concurrent ook eens helpen. En Oranje, waar het mij natuurlijk om te doen is. Tete is de beste verdediger van NL. Maar de rechtsback positie past niet echt bij hem.

Waar moet je op letten in de jeugdopleiding? Wat kan een speler erg goed … Goed … En minpunten.

Tete, slaapt nooit. Staat altijd goed positioneel en weet waar zijn tegenstander loopt. Zijn duelkracht is perfect. Zijn loopvermogen is ruim voldoende. Koppend niet sterk. En zijn schot/ pass kan beter.

Nou … Welke positie past daarbij? Rechtsback? Zonde. Voorstopper? Nee, dus. Wat blijft er dan over?
Tete is … de perfecte verdedigende middenvelder. De nieuwe Kanté. Zijn tweelingbroer.
En verder hoop ik natuurlijk op nog zo’n goed jaar voor Ajax. Met nog meer van die successen. Haha. Ja, hier komt mijn jeugdige overmoed weer om de hoek kijken. Net als Kluivert zeg maar, die 4 keer van Feyenoord en PSV gaat winnen. Amsterdamse humor. Nog 6 wedstrijdjes winnen en je wint 2 prijzen. Haha. Amaterdamse humor. Je moet er tegen kunnen. 

Voor de mensen die er niet tegen kunnen. Zou ik maar niet verder lezen. Want er komt nog wat meer Amsterdamse humor voor de Amsterdammers. Daar worden ze misschien nog een beetje vrolijk van. 

2 Amsterdamse Kuip stoeltjes zingen het o zo vrolijke liedje : “Toen wij uit Rotterdam vertrokken”. Toen ze klaar waren, spraken ze vol wee moed over het vele werk wat ze in de Kuip verricht hadden. Daarna sprak er eentje sikkeneurig : En hier ben ik al 4 jaar werkeloos. Die ander knikte, hij herkende dat. Amsterdamse humor is o zo leuk.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s