30 mei 2017

Het seizoen is ten einde, alleen de CL nog. Ik heb vandaag de wedstrijd van Jaap Stam nog een beetje bekeken. De 2e verlenging in zijn geheel. Wat voetbal al niet teweeg kan brengen. Wat een emoties. Een voorzitter die geen penalty gezien heeft. Haha. Zelfs na de laatste penalty bleef hij zeker nog 5 minuten niet kijken.  Daarna ging zijn hoofd omhoog … En stond hij heel langzaam op. Er kwam er een zucht van 60 seconden. Jasje naar beneden en in zijn ingezicht wrijven.  Ze waren gepromoveerd en hij leefde nog. Wat mooi en nog steeds niet te bevatten.

Jaap stond met zijn handen in de zaken, de penalties te bekijken. Koele kikker. Na de wedstrijd sprak hij : “Ik heb dit zelf ook meegemaakt”  … nu niet dan? Denk ik dan. 

Jaap had met penalties verloren en het was een echte Engelse promotieduel. Rennen, naar voren schoppen en duelleren. Rugby met een ronde bal. 

Van Geel blijft maar contracten verlengen. En aan de hand daarvan, zal hij wel de aankoop van nieuwe spelers bepalen. Nu een nieuwe 16 jarige verdedigericht en van der Heijden. Mooi zo. Maar er moet wel wat nieuws bij. En een paar bankzitters weg. Betere bankzitters … Het nivo moet omhoog. Elkaar scherp houden.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s