Ajax en zijn voordeeltjes.

Feyenoord kreeg vorig jaar 2 penalties. En weet je hoe dat kwam? Dat kwam alleen door de heer Derksen, die zei toen met de kerst, het jaar ervoor, dat Feyenoord zoveel Kuip voordeel had. Heel Nederland sprak er schande van. En nu? Nu hoor je niemand meer … Nu is het goed.
En daar maak ik mij dus boos over. Onana die een tikje krijgt, wordt 100 keer herhaald. Ajax spelers die een rode kaart behoorde te krijgen. Hebben een boeking gekregen van de scheidsrechter, en zijn daarom niet meer te straffen. Dat gebeurt bij geen enkele andere club. Dat is nog nooit voorgekomen. Nog nooit! Bij Ajax vier keer. Of Ajacieden die het jaar na jaar logisch vinden dat hun cluppie zoveel pingels meekrijgen. Omdat ze zo lekker aanvallend spelen. Nou maakte Feyenoord veel meer goals… En wat denk je? Krijgt Ajax er even goed veeeel meer. Logisch.Begrijp je … En van dat soort kleine dingetjes allemaal.
Ik begrijp scheidsrechters wel hoor. Want bij elke beslissing tegen Ajax, moeten ze zich bij de FOX en NOS camera’s verantwoorden. Hoe het kan dat Ajax benadeelt is. Bij voordelen hoor je ze niet en is alles logisch. Ik begrijp scheidsrechters wel, want Ajax heeft 3 miljoen aanhangers. En zo’n scheids heeft ook een gezin. Daarom moet ik ook altijd lachen als Real Madrid bevoordeelt word. Want moet je de Ajax supporters dan eens horen. Dan reageren ze precies andersom. Dan is Real de grote club die altijd bevoordeelt word. Kijk eens in de spiegel. Want dit gebeurd bij Ajax ook. Precies hetzelfde. En daarom is het zo leuk, als Ajax geen kampioen word. Net zo leuk, als Real … dat geen kampioen word. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s