Trainers ere divisie

Als trainer werk je toch naar een zo goed mogelijk team toe? Dan probeer je eens een wissel. Je probeert eens een andere manier van verdedigen.  Maar je hebt als trainer toch een vast spelsysteem in je hoofd zitten? Natuurlijk moet je wat aanpassen, aan de kwaliteit binnen je selectie.

Maar ik denk dat gewoon 14 trainers in de ere divisie, helemaal geen flauw idee hebben. Als het maar punten oplevert. Het is september!! En het voetbal moet nu al punten opleveren. Ik hoor geen trainer zeggen : we hebben verloren, maar ik zie wel vooruitgang in het spel. Je wilt toch elke week beter spelen? Daar train je toch elke dag op.

Trainers zijn allemaal angsthazen. Voor de camera slaan ze dicht na een nederlaag. Ik weet t ff niet meer, na wat ik vandaag gezien heb. Tjonge jonge. Jankerds. En dan de media met die stomme idiote nietszeggende domme vragen. Alleen maar om zendtijd te vullen. “6 gespeeld 3 punten. Hoe nu verder? Bent u nu bang om ontslagen te worden? Krijgt u het team nog wel op de rails? U ziet er slecht uit. U kunt er zeker niet van slapen, hè”?

6 gespeeld … “En als je nog meer van die domme vragen stelt, zou ik mij maar eens zorgen maken om je eigen baantje. Lapzwans”. Het voetbal is een spel aan het worden van niet verliezen, punten en geld. En de kijker … bekijkt t maar. En straks weer janken, dat er niemand kijkt. Nee, de mensen zijn niet achterlijk. Ik hoop dat die media figuren ontslagen worden. Allemaal.

Die verpesten het hele voetbal. Met hun stomme rare praatjes. Alleen maar om kijkers te lokken. Achter de ellebogen hebben ze het. Bang voor hun baantje. Altijd zoeken naar andermans ellende. Voor eigen gewin. Het gaat al slecht met het voetbal in NL. Alleen de media trapt het nog ff dieper de grond in.

En nu allemaal ff 3 weken je mond houden. Boek een vakantie zonder Wi-Fi, dat zal het voetbal goed doen. Vuile profiteurs … profiteren van het alom bekende voetbal. En er dan zo dom over praten en het nog verder kapot maken. Zodat het lijkt of je er verstand van hebt. Als het maar geld oplevert. En anders schrijven Ze straks gewoon weer over politiek. Net zo makkelijk. Weten ze ook alles van.

Trainers moeten eens van zich afbijten. En die gasten gewoon geen antwoord geven of zoiets. Dan hebben ze ook geen zendtijd om op te vullen. Dan beantwoorden ze zelf hun stomme vragen maar. 

Ik weet nog wel … begin jaren 80. Feyenoord-Roda 5-5 … bezoekersaantal : 4.999. En daar gaan we weer naar toe met de ere divisie.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s